Wij bezochten de CEBIT 2018 in Hannover

Dit jaar hebben wij de CEBIT 2018 in Hannover mogen bijwonen. De grootste innovatie- en digitalisering beurs van Europa heeft veel van zich laten zien. De ‘tech’ beurs was verdeeld over verschillende hallen met elk een eigen thema. Vooral jongeren waren vertegenwoordigd en daar speelde de CEBIT goed op in met de leuke activiteiten zoals live-optredens, voetbal en elektrisch rijden. De beurs heeft ons positief geïnspireerd.

Waarom je CEBIT moet bezoeken

Digitalisering is continue in ontwikkeling en dat merkt iedereen. Je bezoekt geen bank meer, omdat jij je zaken ‘gewoon’ vanaf je mobiel kan regelen. De CEBIT biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technologieën die mogelijk (over een paar jaren) impact kunnen maken op je leven. Daarnaast is de CEBIT ook een beurs om te netwerken met leveranciers en bedrijven die afkomstig zijn vanuit de hele wereld.

Foto’s CEBIT 2018

Hieronder een paar foto’s te vinden van de bezochte beurs. De foto’s zijn genomen met een Apple iPhone X 🙂

Reuzenrad CEBIT 2018

 

Het Duitse leger aan het recruiten. De Duitsers waren aanwezig om bezoekers te inspireren over de technologie in het leger.

 

Huawei presenteert haar server racks. Huawei maakte een waanzinnige indruk op de bezoekers. Het bedrijf heeft in elk denkbare industrie een voet aan de grond zitten. Waanzinnig!

 

CEBIT 2018 Hannover Festival. De aanwezigheid van de verschillende foodtrucks en de drankjes gaf het festival een fijne sfeer.

Terug naar het overzicht